Facilități ale căminului de bătrâni Krumba. 5 beneficii pentru o bătrânețe mai ușoară

Facilități ale căminului de bătrâni Krumba. 5 beneficii pentru o bătrânețe mai ușoară

Imaginați-vă zâmbetul larg al părinților dumneavoastră în momentul în care, în ciuda vârstei înaintate, reușesc să participe la activități dinamice, să se simtă utili și au alături oameni veseli și mereu gata să dăruiască liniște și armonie. Căminul de bătrâni Karumba dezvoltă constant facilitățile și modul de funcționare și organizare al centrului și reușește să ofere calitate și decență în îngrijirea persoanelor de vârsta a treia. Vă prezentăm în cele ce urmează cel puțin cinci motive pentru care să optați pentru centrul nostru de îngrijire și suport pentru bătrâni:

Îngrijire continuă

Cei ajunși la vârsta de aur au nevoie de o îngrijire specială, atentă și în acord cu necesitățile fiecăruia. Decența, respectul, confortul și îngrijirea personalizată sunt câteva din elementele cheie ale centrului rezidențial pentru vârstnici Karumba.

Zonă de relaxare

Aerul curat, vegetația bogată și liniștea, toate sunt la centrul nostru de îngrijire pentru bătrâni Karumba și asigură zi de zi necesarul pentru un trai decent, lipsit de griji și sănătos pentru organism.

Frizerie și coafor

Un bătrân dichisit, e un bătrân fericit. Căminul de bătrâni Karumba are grijă  atât de aspectul psihic cât și de cel fizic al fiecărui locatar ce poposește la noi.

Sală de sport

Mișcarea și tonusul bun țin de sănătate și din acest motiv sala de sport de care dispune centrul nostru de bătrâni este echipată la standarde moderne și asigură necesarul de mișcare benefic organismului.

Terapie ocupațională

Fie că vorbim de citit, pictură, grădinărit, diferite jocuri sau alte activități zilnice, varietatea terapiei ocupaționale este pe măsura așteptărilor și dorințelor.